Zapraszamy do kontaktu z siedzibą Firmy: Ul.Gnieźnieńska 22,
62-100 Wągrowiec

Telefon: +48 (67) 268-57-00 Tel. kom: +48 602-635-404
Adres email: biuro@cukiernia-zborowscy.pl

PRODUKTY

 arrowTORTY OKOLICZNOŚCIOWE


Nieskrępowana kreatywność i spełnienie Twoich marzeń bez ograniczeń.


arrowTORTY WESELNE


Jednym z ważnych elementów przyjęcia weselnego są specjalnie przygotowane na tę okazję torty.
Wykonamy na Państwa życzenie każdego rodzaju i wielkości tort w różnych smakach i dekoracjach, wielopoziomowe na stelażach.
Torty pokryte marcepanem, białym kremem, dekorowane cukrowymi, waflowymi, lub żywymi kwiatami o wielkościach jedno,
dwu trzy i więcej poziomowych aż do pięciu. 
A dekoracje to piętra z różami, figurki młodej pray, czy piętro z prezentami...


arrowTORTY DZIECIĘCE


Twoje dziecko ma urodziny ? Zaskocz je słodkim dinozaurem, pysznym autem, lub jedną z wybranych postaci Disney'a.
Torty bez alkoholu w dowolnych smakach oraz przeróżnistych kształtach... misia, ryby, biedronki, lalki serca, jeża, itp...


arrowTORTY REKLAMOWE


W ofercie Naszej firmy znalazły się również torty na specjalne okazje wg. upodobań i projektu klienta.
Kształt, wielkość i smak zależy od sugestii zamawiającego... Napisy i znaki firmowe wykonywane są z marcepanu,
cukru, kremu i innych surowców używanych w cukiernictwie.

Logo firmy, znak graficzny to dla Nas przyjemność. Na życzenie klienta prace zdobimy żywą aranżacją kwiatów.
Moment podania takiej formy pracy to kulminacja uroczystości.


arrowTORTY KOMUNIJNE


Twoje dziecko przystępuje do I Komunii Świętej. Na taką okazję mamy coś godnego tejże wyniosłej chwili...
Proponujemy tradycyjne torty z dekoracją komunijną, bądź efektowną książkę z możliwością wielu oryginanych i niepowtarzalnych aranżacji.


arrowFOTO TORTY


Spośród wielu cukierniczych nowinek w dziedzinie dekoracji tortów proponujemy Państwu zdobywające coraz większą popularność foto torty.
Dowolność wydrukowanego obrazu i jego atrakcyjna forma gwarantuje udany efekt końcowy.


SMAKI


arrowTORTY BISZKOPTOWO – ŚMIETANKOWE.

  • waniliowy; jasny biszkopt przełożony bita śmietaną i owocami. Ten delikatny tort nie zawiera alkoholu,
     więc szczególnie polecamy go dzieciom.
  • czekoladowy; ciemny biszkopt przełożony bitą śmietaną i wiśniami, rant tortu obsypany wiórkami czekoladowymi.
  • truskawkowy; jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną truskawkową z kawałkami truskawek,
     rant obsypany wiórkami czekoladowo-truskawkowymi.
  • malinowy; jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną malinową. Bez alkoholu więc polecany również dzieciom.
  • tiramisu; lekki jasny biszkopt przełożony śmietaną tiramisu .
  • cappucino; jasny i ciemny biszkopt przełożony śmietaną o smaku cappucino.
  • orzechowy; jasny i ciemny biszkopt przełożony bitą śmietaną o smaku orzechowym.
  • lodowy; na jasnym spodzie, warstwa kremu maślanego, owoce południowe z bakaliami, galareta, całość pokryta bitą śmietaną.
  • adwokat; biszkopt ciemny i jasny przełożony warstwą kremu z adwokatem i bitą śmietaną kakaową.
  • rafaello; jasny biszkopt przełożony kremem maślanym kokosowym z kawałkami migdałów, mocno ponczowany alkoholem,
     do dekoracji użyto oryginalne kulki rafaello.
  • brzdąc; jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną kakaową.
  • gruszkowy; delikatny tort z jasnego biszkoptu przełożonego bitą śmietaną z kawałkami gruszki. Nie zawiera alkoholu.
     Szczególnie polecany na letnie popołudnie oraz dla dzieci. Powinien być schłodzony przed podaniem.
  • schwarzwaldzki; klasyczny tort z rejonu Niemieckiego Czarnolasu. Wykonany z czekoladowego ciasta biszkoptowego
     nasączonego wódką ponczową z wiśni, jest przekładany bitą śmietaną z kakao z kawałkami wiśni z alkoholu,
     lekka goryczka kakao daje mu wytwornego smaku.


arrowTORTY BISZKOPTOWO - KREMOWE.

  • waniliowy; jasny biszkopt nasączony ponczem i przełożony kremem maślanym waniliowym.
  • orzechowy; wykonany z biszkoptu orzechowego przełożony kremem maślanym orzechowym nasączony lekkim ponczem alkoholowym.
     Boki obsypane drobnymi orzeszkami wierzch wykończony kremem maślanym orzechowym i ozdobiono orzechami.
  • czekoladowy; jasny biszkopt przełożony kremem maślano - czekoladowym, dolna warstwa przesmarowano konfitura wiśniową.
  • cytrynowy; jasny biszkopt nasączony ponczem i przełożony kremem maślanym cytrynowym lekką nutką skórki cytrynowej,
     boki obsypane wiórkami białej czekolady.
  • kawowy; jasny biszkopt nasączony ponczem i przełożony kremem maślanym kawowym, całość oproszona kawą.
  • śmietankowy; jasny i ciemny biszkopt nasączony ponczem i przełożony kremem maślanym śmietankowo - waniliowym .
  • węgierski; wykonany z delikatnego biszkoptu czekoladowego przełożonego kremu maślanym czekoladowymi wiśniami prażonymi,
     nasączony lekkim ponczem alkoholowym, wierzch pokryty czekoladą.
  • malaga; jasny biszkopt przełożony kremem malaga z rodzynkami, nasączony ponczem, przyozdobiony czekolada i orzechami.
  • mistral; jasny i ciemny biszkopt przełożony kremem z bakaliami i spirytusem, oblany polewą czekoladową , ozdobiony czekoladą
     i owocami kandyzowanymi.

  •  malibu; jasny biszkopt przełożony kremem kawowym z orzechami i rodzynkami zakropiony alkoholem.
  • marczello; klasyczny luksusowy torcik składający się z wielu cienkich warstw czekoladowego biszkoptu przełożonego czekoladowym
     kremem maślanym, nasączony lekkim alkoholem, wierzch posypany cienką warstwa pudru czekoladowego, boki udekorowane
     wiórkami z ciemnej czekolady. Nadaje się jako deser po wykwintnej kolacji.


arrowTORTY BEZOWO – BISZKOPTOWE.

  • waniliowy; kompozycja jasnego blatu biszkoptowego i bezowego przełożonego maślanym kremem waniliowym,
     całość wykończona małymi bezami oraz biała czekoladą.
  • cappucino; kompozycja ciemnego blatu biszkoptowego i bazowego przełożona maślanym kremem kawowym z alkoholem,
     całość wykończona naturalną kawą i bezami.
  • czekoladowy; jasny blat biszkoptowy i bezowy przełożony kremem czekoladowym z alkoholem, całość wykończona czekoladą.
  • orzechowy; kompozycja ciemnego blatu biszkoptowego i bezowego przełożonego maślanym kremem orzechowym,
     wykończony kremem i orzeszkami.
  • cytrynowy; kompozycja białego blatu biszkoptowego i bezowego przełożonego kremem maślanym cytrynowym z lekką nutką
     skórki cytrynowej, wykończony kremem i białą czekolada.

 


Wymieniona przykładowa oferta to namiastka tego, czym się zajmujemy.
Chętnie odpowiemy na każde pytania i zrealizujemy każdy "słodki projekt".